سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ابوبکر البغدادی پیام صوتی جدیدی منتشر کرد

ابوبکر البغدادی پیام صوتی جدیدی منتشر کرد ابوبکر البغدادی در پیام صوتی جدید خود نابودی داعش و خلافت خودخوانده‌اش را رد کرد و گفت که این گروه تروریستی تکفیری همچنان وجود دارد و به تلاش‌های خود برای تحقق اهدافش ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تروریستی داعش که نفس‌های آخر خود را در منطقه می‌کشد، روز دوشنبه یک پیام صوتی با هدف تقویت روحیه عناصر داعشی منتشر کرده است.

 

وی در این پیام صوتی که موسسه موسوم به «فرقان» آن را منتشر کرده است، گفت که «داعش پس از گذشته پنج سال از برپایی آن همچنان موجود است و به تلاش‌های خود برای تحقق اهدافش ادامه می‌دهد».

 

البغدادی خواستار پیوستن عناصر تکفیری به داعش شد گفت که این گروه تروریستی از «عناصر و بیعت‌کنندگانی که به صفوف آن می‌پیوندند، استقبال می‌کند».

 

وی افزود: «عناصر داعش در جنگ فرسایشی، 11 کشور را هدف قرار داده و در مجموع 63 عملیات طی سه روز انجام داده است و 10 ولایت تحت سیطره داعش را هدف قرار داده‌ایم».

 

وی به نیروهای آمریکایی و همپیمانان آن در مالی و نیجر، یمن، تونس، لیبی و مناطق آسیایی هشدار و وعده داد که سرنوشت آنها مانند سرنوشت دیگر نیروهای آمریکایی در عراق، افغانستان و سوریه خواهد بود.

 

پیام صوتی ابوبکر البغدادی در حالی منتشر می‌شود که خلافت خوانده‌ وی و اعلام موجودیت آن در سال 2014، از بین رفته و عناصر تروریستی اکنون در بیابان‌های عراق و سوریه متواری هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار